OVER MIJ

Ieder individu verdient de mogelijkheden om tot bloei te komen.
En als dit niet vanzelfsprekend gaat, ondersteun ik daar graag bij!

Ik ben een persoon die stevig in haar schoenen staat en van uitdagingen houdt, ik houd van gezelligheid en hier en daar een grapje, ik ben een nuchter persoon die met beide benen op de grond staat, ik ben geduldig en ik probeer overal het beste van te maken.

Na verschillende studies te hebben gevolgd bleek dat mijn interesse altijd weer uit ging naar mensen met onbegrepen gedrag. Ik voelde mee met de mensen die zich niet gehoord voelden. Mensen met autisme en aanverwante stoornissen trokken in het bijzonder mijn interesse.

Tijdens het werken als individueel begeleider en op stages in het speciaal onderwijs, merkte ik dat ik niet alleen meevoelde met degene bij wie een diagnose was gesteld. Ik leefde ook mee met het gezin.

Ik wilde meer voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met autisme doen. Ik besloot een opleiding te volgen tot autismecoach.

Sinds mijn opleiding tot autismecoach is afgerond, is mijn droom in vervulling gegaan: vanuit mijn eigen praktijk individuele begeleiding en coaching bieden aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen met ASS en het gezin waar ze bij horen.

 
Wat hierboven staat, is wat mij drijft.

Ik kijk er naar uit om met je kennis te maken en samen aan de slag te gaan.

* De hulp kan onder andere geboden worden op school, op het werk en in privésituaties. Op den duur is het de bedoeling om op mijn eigen woonlocatie ruimte te creëren voor individuele begeleiding, coaching en misschien wel meer.