Gratis kennismakingsgesprek

Ik wil jou graag helpen om de eerste stappen te zetten naar een beter leven, daarom wil ik jou een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanbieden.

Het doel van het kennismakingsgesprek is om samen met mij inzicht te krijgen in jouw situatie. We onderzoeken samen wat je nodig hebt en of ik de aangewezen persoon ben om je daarin te coachen. Tijdens het kennismakingsgesprek komen we er ook achter of er een wederzijdse klik is. Dit is voor zowel jou als voor mij belangrijk.

Wanneer je wilt weten wat voor vragen je kan verwachten tijdens het kennismakingsgesprek, kan ik je een e-mail sturen met daarin de vragen die aan bod zullen komen. Let wel: er worden ook vragen gesteld op basis van je eigen antwoorden. Dit is voor mij om meer duidelijkheid te krijgen. Tijdens het gesprek ben je vrij om ook aan mij vragen te stellen.

Na dit vrijblijvende gesprek kan je alles rustig laten bezinken. Het is aan jou om met mij contact op te nemen wanneer je met mij verder wilt.
Nadat je hebt besloten om met mij verder te gaan, formuleren we doelstellingen om duidelijk te bepalen waar je heen wilt. Deze doelen worden uitgewerkt in een persoonlijk ontwikkelingsplan.

 

 

Indivi, gratis kennismakingsgesprek
Indivi, gratis kennismakingsgesprek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *